Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Wine anti-age tretman lica

Wine therapy je kozmetički tretman kojim se potiče prirodno obnavljanje kože, osigurava se opskrba kože hranjivim tvarima te se ublažavaju znaci starenja vidljivi na licu, vratu i dekolteu.

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom. Tretman je namijenjen njezi zrele ali i suhe mlađe kože lica.

Grožđe sadrži veliki procenat vitamina, minerala, polifenola, voćnih kiselina i antioksidanta koji su neophodni za zdravu, lijepu i njegovanu kožu.

Wine therapy potiče mikrocirkulaciju i proizvodnju kolagena kao i izmjenu tvari te izlučivanje toksina iz vezivnog tkiva čime koža postaje mekša, svjetlija, brišu se tragovi umora a lice dobiva zdrav, sjajan i mladolik izgled.

Tretman uključuje njegu s pilingom, vitaminski wine koncentrat, wine hranjivu masku za lice te anti-age masažu lica vrata i dekoltea vitaminskom masažnom kremom.

Preparati ne sadrže parafin, vazelin i silikone.

Uživajte u ovom potpunom hranjivom tretmanu lica i mirisnim notama ulja iz sjemenki grožđa.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena tretmana s enzimskim anti-age pilingom  80 KM
Cijena bez enzimskog pilinga 50 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona