Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Klasični tretman lica

Tretman lica klasičnom mehaničkom obradom problematičnih dijelova, ubraja se u najstarije i najzahtjevnije kozmetičke tretmane. Nečistoće koje se skupljaju u porama ne predstavljaju samo estetski problem, već hranjivim svojstvima preparata za njegu onemogućuju da nahrane kožu. Nerijetko je upravo klasični tretman, u kombinaciji s vrhunskim proizvodima preparativne kozmetike i svakodnevnom njegom, neophodan za očuvanje zdravlja i ljepote kože lica.

Uz svu naprednu tehnologiju u kozmetičkoj industriji, ovaj tretman ostaje ključan i najjasniji je dokaz stručnosti kozmetičara. Tretman problematične kože započinjemo razgovorom i utvrđivanjem mogućih uzroka za određeno stanje kože. U tretmanu koristimo različite vrste kozmetičkih preparata kao što su Afrodita, Thalgo i Matis.

Vrijeme trajanja tretmana 60-80 minuta
Cijena tretmana 40 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona