Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Dermapen-microneedling-tretman

Dermapen microneedling tretman

Tretman lica poznat i kao kolagen indukciona terapija kojom postižemo biostimulaciju kože, revitalizaciju, podmlađivanje i zatezanje lica, vrata i dekoltea uz primjenu posebnih seruma/mezokoktela.

Ako želite blistavu, čistiju i revitalizovanu kožu, da ublažite bore, ujednačite ten, tretman izbora je “DERMAPEN”. Tretman sa kojim se postižu željeni rezultati već nakon prvog tretmana.

Dermapen aparat pravi micro ubode na površini kože bez povreda tkiva, bez oštećenja kože, na brz, bezbolan i siguran nacin se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea, stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućuje prodor aktivnih tvari u dublje slojeve kože.

Stanja kože koja se uspješno tretiraju dermapenom:

  • Ožiljci (i ožiljci od akni)
  • Bore, slab tonus kože
  • Hiperpigmentacije (fleke)
  • Antiage tretman protiv starenja kože, hyaluronski meso kokteli
  • Sužavanje pora, poboljšanje izgleda i strukture kože
  • Revitalizacija umorne kože

Tretman je namjenjen za sve tipove kože, rad Dermapen aparata prilagođavamo tipu, stanju i potrebi kože, kao i regiji lica koju tretiramo u toku tretmana.

Dubinu prodora mikrotankih iglica u kožu prilagođavamo regiji koja se obrađuje( regija oko očiju, oko usana, čelo) što tretman čini ugodnim, nema boli, nema krvarenja, nema povreda niti oštećenja kože.

Cijena tretmana 120 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona