ABC Natural Cosmetics

Salon ljepote ABC Cosmetic koji vodi kozmetičarka, aromaterapeut i kozmetoterapeut Aida Hasanagić, želi doprinijeti u njezi i lijepom izgledu korisnicima koji nam iskazuju svoje povjerenje.

Oblast kozmetike i kozmetičkih preparata isključivo baziranoj na sastojcima uzetim iz prirode, sve prisutniji su u našem životu i svakodnevnoj primjeni.

Višegodišnji rad s klijentima, istinska ljubav prema poslu, želja za postizanjem izvrsnih rezultata u njezi i terapiji estetskih problema, poštovanje prema prirodnom, motivisala je naš tim da kreira vlastitu liniju prirodne kozmetike pod brendom „ABC Natural Cosmetics“.

Sve veći broj novootkrivenih sastojaka i nepresušno more različitih receptura i tretmana, istinski su izazov za sve koji streme najboljim rezultatima i žele biti prepoznatljivi.

Zahvaljujući bogatom naslijeđu svih naroda i kultura i otkrivenom velikom broju sada već poznatih sastojaka i njihovoj primjeni, znanjem iz aromaterapije i fitoterapije, te našim praktičnim radom i iskustvu, želimo obogatiti opće nam naslijeđe.

Veliko nam je zadovoljstvo ponuditi paletu naših ručno rađenih preparata za njegu lica, tijela i kose “ABC Natural Cosmetics“ potpuno prirodnih, čistih od industrijskih i hemijskih supstanci, kako u primarnom sadržaju, tako i u neophodnom sastavu i izboru prirodnih ECO konzervansa koji posjeduju certifikate za upotrebu u prirodnoj kozmetici, ispravnosti te kvaliteti sirovine.

Naša receptura je formulisana na bazi isključivo hladno cijeđenih biljnih ulja, organskih nerafinisanih putera, eteričnih ulja, biljnih hidrolata, uz dodatak kozmetičkih bioaktivnih supstanci poput: Ceramide complex, hijaluronska kiselina, kolagen, antioksidansi, enzimi, fitosteroli, emolijensi, vitaminski kompleksi…idr., koji svojim dejstvom njeguju, regenerišu, revitaliziraju i štite kožu lica i tijela na prirodan, potpuno siguran i bezbjedan način.

Sa ABC Natural Cosmetics – om, izbjegnite i zaštitite se od hemijskih supstanci (Parabena, SLS, silikona, sulfata, aluminijum nitrata, mineralnih ulja, hemijskih konzervansa, pojačivača apsorpcije i mirisa, te sintetskih boja, mirisa i aroma, i drugih štetnih tvari), budite nam lijepi , zdravi i njegovani!

Ne želimo da ostane tajna u jednom sastojku, koji se nalazi u svakom našem proizvodu, a koji se zove Ljubav i želja da izmamimo osmijeh na Vašem licu i licu Vaših voljenih!

Vaš ABC Natural cosmetics!

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona