ABC Natural Cosmetics

Salon ljepote ABC Cosmetic koji vodi kozmetičarka, aromaterapeut i kozmetoterapeut Aida Hasanagić, želi doprinijeti u njezi i lijepom izgledu korisnicima koji nam iskazuju svoje povjerenje.

Oblast kozmetike i kozmetičkih preparata isključivo baziranoj na sastojcima uzetim iz prirode, sve prisutniji su u našem životu i svakodnevnoj primjeni.

Višegodišnji rad s klijentima, istinska ljubav prema poslu, želja za postizanjem izvrsnih rezultata u njezi i terapiji estetskih problema, poštovanje prema prirodnom, motivisala je naš tim da kreira vlastitu liniju prirodne kozmetike pod brendom „ABC Natural Cosmetics“.

Sve veći broj novootkrivenih sastojaka i nepresušno more različitih receptura i tretmana, istinski su izazov za sve koji streme najboljim rezultatima i žele biti prepoznatljivi.

Zahvaljujući bogatom naslijeđu svih naroda i kultura i otkrivenom velikom broju sada već poznatih sastojaka i njihovoj primjeni, znanjem iz aromaterapije i fitoterapije, te našim praktičnim radom i iskustvu, želimo obogatiti opće nam naslijeđe.

Veliko nam je zadovoljstvo ponuditi paletu naših ručno rađenih preparata za njegu lica, tijela i kose “ABC Natural Cosmetics“ potpuno prirodnih, čistih od industrijskih i hemijskih supstanci, kako u primarnom sadržaju, tako i u neophodnom sastavu i izboru prirodnih ECO konzervansa koji posjeduju certifikate za upotrebu u prirodnoj kozmetici, ispravnosti te kvaliteti sirovine.

Naša receptura je formulisana na bazi isključivo hladno cijeđenih biljnih ulja, organskih nerafinisanih putera, eteričnih ulja, biljnih hidrolata, uz dodatak kozmetičkih bioaktivnih supstanci poput: Ceramide complex, hijaluronska kiselina, kolagen, antioksidansi, enzimi, fitosteroli, emolijensi, vitaminski kompleksi…idr., koji svojim dejstvom njeguju, regenerišu, revitaliziraju i štite kožu lica i tijela na prirodan, potpuno siguran i bezbjedan način.

Sa ABC Natural Cosmetics – om, izbjegnite i zaštitite se od hemijskih supstanci (Parabena, SLS, silikona, sulfata, aluminijum nitrata, mineralnih ulja, hemijskih konzervansa, pojačivača apsorpcije i mirisa, te sintetskih boja, mirisa i aroma, i drugih štetnih tvari), budite nam lijepi , zdravi i njegovani!

Ne želimo da ostane tajna u jednom sastojku, koji se nalazi u svakom našem proizvodu, a koji se zove Ljubav i želja da izmamimo osmijeh na Vašem licu i licu Vaših voljenih!

Vaš ABC Natural cosmetics!

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona