Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Thalgo collagen tretman lica

Collagen je protein kojeg proizvodi naše tijelo a koji uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože. Procesom starenja proizvodnja i kvaliteta kolagenih vlakana u tkivu opada, te je neophodna dodatna njega kože s collagenom.

Collagen tretman protiv starenja intenzivno vlaži kožu i trenutno je podmlađuje, dubinski hidratizira, intenzivno regeneriše, podiže tonus te čuva elastičnosti i jedrinu kože.

Thalgo u svojim profesionalnim preparatima koristi isključivo morski collagen, (serum, maska, ampula i krema) obogaćeni visokom koncentracijom collagena.

Collagen tretman lica podrazumijeva:

  • pripremu kože za tretman;
  • nanošenje ampula i seruma s collagenom pomoću aparata;
  • maska za lice u obliku listića collagena (natapa se i vlaži specijalnim aktivatorom kako bi collagen dospio u dublje slojeve kože).

Posebna pažnja se posvećuje njezi kože oko očiju. Primjenom seruma i maske za ovu regiju, uklanjaju se sitne bore i sprječava nastanak podočnjaka te se postiže potpuna njega i revitalizacija.

Završni dio tretmana je ugodna anti-age masaža lica uz primjenu collagen masažne kreme, collagen njega za očuvanje zdravog, mladog i svježeg izgleda lica.

Tretman traje 60 minuta

Cijena tretmana 70 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona