Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Thalgo collagen tretman lica

Collagen je protein kojeg proizvodi naše tijelo a koji uz elastin čini osnovu za čvrstoću kože. Procesom starenja proizvodnja i kvaliteta kolagenih vlakana u tkivu opada, te je neophodna dodatna njega kože s collagenom.

Collagen tretman protiv starenja intenzivno vlaži kožu i trenutno je podmlađuje, dubinski hidratizira, intenzivno regeneriše, podiže tonus te čuva elastičnosti i jedrinu kože.

Thalgo u svojim profesionalnim preparatima koristi isključivo morski collagen, (serum, maska, ampula i krema) obogaćeni visokom koncentracijom collagena.

Collagen tretman lica podrazumijeva:

  • pripremu kože za tretman;
  • nanošenje ampula i seruma s collagenom pomoću aparata;
  • maska za lice u obliku listića collagena (natapa se i vlaži specijalnim aktivatorom kako bi collagen dospio u dublje slojeve kože).

Posebna pažnja se posvećuje njezi kože oko očiju. Primjenom seruma i maske za ovu regiju, uklanjaju se sitne bore i sprječava nastanak podočnjaka te se postiže potpuna njega i revitalizacija.

Završni dio tretmana je ugodna anti-age masaža lica uz primjenu collagen masažne kreme, collagen njega za očuvanje zdravog, mladog i svježeg izgleda lica.

Tretman traje 60 minuta

Cijena tretmana 70 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona