Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Enzimski tretman lica

Enzimski tretman lica je neinvazivni oblik odstranjivanja površinskog sloja kože pomoću enzima. Zbog nježnog djelovanja namijenjen je svim tipovima kože pa i jako osjetljivoj, hiperreaktivnoj te kuperoznoj koži. Pogodan je za sva područja: lice, kapci, vrat, dekolte i ruke. Enzimskim odstranjivanjem odumrlih ćelija epiderma, povećava se oksigenacija kože, pospješuje se proces obnove i revitalizacije kao i  obnova kolagena. Uz kontinuiranu upotrebu poboljšava se:

  • ten i struktura kože;
  • tonus kože;
  • ublažavaju se hiperpigmentacijske mrlje;
  • reljefni nedostaci kože;
  • ožiljci poslije liječenja akni;
  • koža ima bolju apsorpciju aktivnih supstanci iz krema i maski.

Nakon njege koža je zdrava, osvježena, vidljivo podmlađena i poboljšanog tonusa. Enzimski tretmani se rade tokom cijele godine. Može se raditi u serijama, jednom sedmično (kada tretiramo hiperpigmentacije, ožiljke od akni, dehidriranoj koži vraćamo vlagu i normalizujemo fiziološku funkciju) ili periodično kao regenerativni, revitalizirajući tretman, koji rezultira podmlađenom, hidratiziranom i zdravom kožom lica.

Trajanje tretmana do 60 minuta
Cijena tretmana 50 KM
NAPOMENA:
Enzimski tretman je namijenjen za zrelu kožu kao piling maska u pripremi kože za anti-age tretmane, kao i za masnu i aknoznu kožu u kombinaciji s drugim preparatima za balansiranje hidrolipidnog  statusa kože. Enzimski tretman lica se radi tokom cijele godine bez obzira na godišnja doba i nije uslovljen izbjegavanjem sunčevih zraka.

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona