Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Spa essentials tretman tijela

Energijski balzam izdašno hrani kožu, pospješuje cirkulaciju, uspostavlja hidrolipidnu ravnotežu i pospješuje regeneraciju kože. Aktivni sastojci su macadamija, jojoba, bademovo i ricinusovo ulje.

Visoka koncentracija oleinske i linolenske kiseline, vitaminski kompleks vitamina A i E, dubinski vlaže i hrane kožu.

Ulje Oslada (meadowfoam) je prirodni emolijent bogat trigliceridima koji su neophodni za očuvanje lipidnog zaštitnog sloja. Ljekovito djeluje na suhu, dehidriranu kožu kojoj daje svilenkast i nježan izgled.

Pčelinji i palmin vosak te karite maslac, osiguravaju dobru hidrataciju kože, djeluju antiseptično i protuupalno, povećavaju elastičnost i hrane kožu.

Eterična ulja narandže i limuna njeguju kožu sklonu isušivanju i borama, potiču prokrvljenost i ishranu, jačaju funkciju epiderme te ubrzavaju proces obnavljanja kože.

Masaža cijelog tijela sa Spa energijskim balzamom pružit će tijelu potrebnu njegu, koži potpunu zaštitu a klijentu važan antistres tretman i relaksaciju.

spa-essentials slika

Za naše klijente biramo najbolje!

Brojni sastojci visoke kvalitete i efikasnosti djelovanja sabrani su u samo jednom proizvodu Spa essentials energijski balzam. Preparat je kreiran tako da klijentu u jednom tretmanu pruži više od klasične manuelne masaže.

Opustite se i relaksirajte u Spa tretmanu, profesionalnom masažom uz bogatstvo sastojaka energijskog aroma balzama!

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena tretmana 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona