Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Refleksološka masaža stopala

Refleksološka masaža stopala mnogima je jedna od omiljenih masaža koja ima snažan relaksirajući učinak jer djeluje terapeutski na cijeli organizam.

Ciljanim tretiranjem određenih tački i zona na stopalu šaljemo impulse u bolesni ili napeti dio tijela. Svaki organ ili organski sistem ima svoje određene tačke i zone na stopalu a refleksološkim tretmanima uravnotežujemo rad svih organa, žlijezda, sistema, tkiva. Dobar terapeut refleksolog pratit će reakciju vašeg tijela i pomoći da dođete do rezultata vrlo brzo.

U početku tretmana refleksološkom masažom, tretmani mogu biti na trenutke i bolni ali se ne preporučuje prekid jer su to očekivane reakcije na terapiju.

refleksoterapija_stopala za novi web

Nakon uspostavljanja protoka energije i uspostavljanja ravnoteže u radu organa i sistema bol nestaje a klijent počinje da osjeća i prve blagotvorne efekte terapije.

Indikacije za refleksološke tretmane su:

  • bolovi u leđima;
  • migrene i glavobolje;
  • loša cirkulacija;
  • potreba za limfnom drenažom;
  • bolovi u stopalima;
  • probavne tegobe;
  • napetost i stres.
Trajanje tretmana do 30 minuta
Cijena tretmana 30 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona