Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting – nehirurška metoda za podmlađivanje lica

Radiotalasni lifting lica je najpopularniji nehirurški i neinvazivni lifting za opuštenu kožu. Ova metoda liftinga je idealna za osobe koje žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata, a to žele postići na jedan siguran, bezbolan i komforan način.

Putem visoko frekventnih elektromagnetnih radiovalova djelujemo na molekule vode u tkivu  pri čemu se oslobađa energija u obliku toplote koja zagrijava tkivo, pravi pozitivnu mikro upalnu reakciju tkiva koja rezultira regeneracijom postojećeg i stvaranjem novog kolagena.

Radiotalasnim tretmanom potiče se obnova starog i stvaranje novog kolagena, poboljšava se cirkulacija i oksigenacija tkiva, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože.

Stvaranjem novog kolagena dolazi do boljeg tonusa kože, postiže se lifting (zatezanje) kože, ublažavaju se bore, popravlja se struktura a Vaše lica dobiva zdrav i podmlađen izgled.

Primjenom radiotalasnog liftinga, postižu se zadovoljavajući rezultati kod opuštene, atonične kože.

Preporučuje se uraditi seriju od 3-6 tretmana (ovisno o stanju kože i godina starosti) u  individualnom vremenskom razmaku.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena radiotalasnog liftinga lica, vrata i dekoltea 100 KM
Cijena radiotalasnog liftinga lica 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona