Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting – nehirurška metoda za podmlađivanje lica

Radiotalasni lifting lica je najpopularniji nehirurški i neinvazivni lifting za opuštenu kožu. Ova metoda liftinga je idealna za osobe koje žele da zategnu i učvrste kožu lica i vrata, a to žele postići na jedan siguran, bezbolan i komforan način.

Putem visoko frekventnih elektromagnetnih radiovalova djelujemo na molekule vode u tkivu  pri čemu se oslobađa energija u obliku toplote koja zagrijava tkivo, pravi pozitivnu mikro upalnu reakciju tkiva koja rezultira regeneracijom postojećeg i stvaranjem novog kolagena.

Radiotalasnim tretmanom potiče se obnova starog i stvaranje novog kolagena, poboljšava se cirkulacija i oksigenacija tkiva, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože.

Stvaranjem novog kolagena dolazi do boljeg tonusa kože, postiže se lifting (zatezanje) kože, ublažavaju se bore, popravlja se struktura a Vaše lica dobiva zdrav i podmlađen izgled.

Primjenom radiotalasnog liftinga, postižu se zadovoljavajući rezultati kod opuštene, atonične kože.

Preporučuje se uraditi seriju od 3-6 tretmana (ovisno o stanju kože i godina starosti) u  individualnom vremenskom razmaku.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena radiotalasnog liftinga lica, vrata i dekoltea 100 KM
Cijena radiotalasnog liftinga lica 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona