Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica

Prvi korak u njezi kože kao i preduslov za sve druge tretmane je čista koža.

Čišćenje lica ultrazvukom – ultrazvučnom špatulom, predstavlja siguran i komforan tretman zasnovan na nisko frekventnim ultrazvučnim talasima. Ultrazvučna špatula radi piling tako da uklanja izumrli sloj ćelija s površine kože, uklanja ih te stimuliše stvaranje novih mladih ćelija.

Zahvaljujući ultrazvučnim talasima čišćenje lica se odvija na dubljem nivou kože, pa je samim tim i temeljnije od klasičnog čišćenja lica. Efikasno uklanja masnoće iz pora, čisti i drenira proširene pore, uklanja mitesere i druge nečistoće bez neugodnog ručnog cijeđenja.

Osim dubinskog čišćenja i pilinga kože, tretman utiče na hidrataciju, tonus, jedrinu i lokalnu cirkulaciju kao i ujednačavanje tena. Efikasnim pilingom i hidratacijskim tretmanom, ultrazvučna špatula popravlja strukturu kože činit će je glatkom, elastičnom i elastičnom.

Ultrazvučnom špatulom na kraju tretmana u kožu unosimo hidrofilne serume na bazi hijaluronske kiseline, vitamin C, aminokiseline… idr.za hidrataciju kože, ujednačen ten, svjež i podmlađen izgled.

Tretman završavamo nanošenjem odgovarajuće maske, koja će upotpuniti dejstvo i blagotvornost ukupnog tretmana kože Vašeg lica.

Rezultati tretmana vidljivi su odmah, koža je dubinski očišćena, hidrirana, osvježena i blistava.

Cijena tretmana 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona