Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Ultrazvučno dubinsko čišćenje lica

Prvi korak u njezi kože kao i preduslov za sve druge tretmane je čista koža.

Čišćenje lica ultrazvukom – ultrazvučnom špatulom, predstavlja siguran i komforan tretman zasnovan na nisko frekventnim ultrazvučnim talasima. Ultrazvučna špatula radi piling tako da uklanja izumrli sloj ćelija s površine kože, uklanja ih te stimuliše stvaranje novih mladih ćelija.

Zahvaljujući ultrazvučnim talasima čišćenje lica se odvija na dubljem nivou kože, pa je samim tim i temeljnije od klasičnog čišćenja lica. Efikasno uklanja masnoće iz pora, čisti i drenira proširene pore, uklanja mitesere i druge nečistoće bez neugodnog ručnog cijeđenja.

Osim dubinskog čišćenja i pilinga kože, tretman utiče na hidrataciju, tonus, jedrinu i lokalnu cirkulaciju kao i ujednačavanje tena. Efikasnim pilingom i hidratacijskim tretmanom, ultrazvučna špatula popravlja strukturu kože činit će je glatkom, elastičnom i elastičnom.

Ultrazvučnom špatulom na kraju tretmana u kožu unosimo hidrofilne serume na bazi hijaluronske kiseline, vitamin C, aminokiseline… idr.za hidrataciju kože, ujednačen ten, svjež i podmlađen izgled.

Tretman završavamo nanošenjem odgovarajuće maske, koja će upotpuniti dejstvo i blagotvornost ukupnog tretmana kože Vašeg lica.

Rezultati tretmana vidljivi su odmah, koža je dubinski očišćena, hidrirana, osvježena i blistava.

Cijena tretmana 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona