Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

HydraFacial tretman – Hidro abrazija i hidratacija lica

Spada u najmoderniju piling i detox tehnologiju, koja je kombinacija vodenog pilinga, vakuuma i hidrofilnih profesionalnih preparata za hidrataciju, podmlađivanje i osvježavanje kože lica, vrata i dekoltea.

HydraFacial je sveukupni tretman njege kože koji objedinjuje čišćenje kože tj.abraziju lica koja se vrši pod dejstvom hidrofilnih aktivnih tvari pod pritiskom, vacuum masažu i unošenje aktivnih tvari u dublje slojeve kože.

Aplikator tj. sonda na koži stvara minijaturni vodeni “vir” koji efektom vakuuma izbacuje nečistoće iz pora, ispire pore i kožu, a sastojcima u tekućini postiže blagotvorno dejstvo na istu.

Nakon ovakvog tretiranja kože, lice je spremno za nastavak tretmana HydraFacial hidratacije i aplikaciju ciljanih preparata seruma, ampula i maski za određene estetske učinke.
HydraFacial tretman preporučujem:

  • Za sve tipove kože za dubinsko čišćenje i hidrataciju lica
  • Masna i problematična koža s porama
  • Hidratacija suhe kože
  • Pomlađivanje i osvježenje lica
  • Popravljanje tonusa, izgleda i kvaliteta kože

 

Cijena tretmana 85 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona