Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Milk & Honey tretman lica

Milk & honey je nova, prirodna, pro-age kolekcija pogodna za njegu lica i tijela. Ovim tretmanom Vaša koža se hidrira, vitalizira i biva obilno nahranjena prirodnim hranjivim supstancama.

Pro-age linija Milk & Honey sadrži prirodne aktivne supstance, biljne emulgatore i ne sadrži parafinska ulja niti paraben. Ova visoko kvalitetna linija sadrži sljedeće aktivne supstance:

  • ekstrakt matične mliječi – koja je bogata vitaminima i mineralima te je izvanredan bio-stimulator i antioksidans, s izuzetnom snagom regeneracije kože.
  • karite maslac – dobiven iz sjemenki karite drveta, obiluje masnim kiselinama i vitaminima. Obilno hrani kožu, djeluje hidratantno i protuupalno.
  • kokosovo mlijeko – donosi koži obilje vlage, odličan je emolijent pa je stoga neprocjenjiv pri njezi osjetljive kože.
  • kokosovo ulje – obiluje vitaminima i zasićenim masnim kiselinama, štiti kožu od preranog starenja.

Tretman Milk & Honey počinje s nježnim pilingom, potom se radi masaža lica, vrata ili tijela s karite maslacom. Nakon masaže nanosi se hranjiva maska koja izdašno hrani vašu kožu.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena tretmana 60 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona