Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Vinoterapija – luksuzni tretman tijela

Vinoterapija je luksuzni anti-age tretman baziran na ljekovitim prirodnim sastojcima iz sjemena grožđa.

Grožđe sadrži veliki broj elemenata koji su pravi eliksir za kožu. Vitamini, minerali, polifenoli, voćne i aminokiseline te antioksidansi, su supstance koje revitaliziraju kožu, obilno je hrane i hidriraju, potiču njeno obnavljanje te popravljaju strukturu i tonus kože.

Tretman počinje pilingom tijela. Piling od grožđa otklanja odumrle ćelije s površine, otvara pore i priprema kožu za apsorpciju hranjivih tvari iz vinske hranjive maske.

winw terapy

Nakon pilinga masku ekstrakta šampanjca i grožđa laganim masažnim pokretima nanosimo na cijelo tijelo. Maska je oplemenjena vitaminima A, E i B5, nezasićenim masnim kiselinama prirodnih ulja. Maska poboljšava prokrvljenost kože, osigurava dobru hidriranost i revitalizaciju te sprječava starenje i atoniju kože.

Nakon tretmana Vaša koža je luksuzno nahranjena, obogaćena vlagom i vitaminskim kompleksom koji vidljivo podmlađuju i regenerišu kožu tijela.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena tretmana 70 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona