Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Vinoterapija – luksuzni tretman tijela

Vinoterapija je luksuzni anti-age tretman baziran na ljekovitim prirodnim sastojcima iz sjemena grožđa.

Grožđe sadrži veliki broj elemenata koji su pravi eliksir za kožu. Vitamini, minerali, polifenoli, voćne i aminokiseline te antioksidansi, su supstance koje revitaliziraju kožu, obilno je hrane i hidriraju, potiču njeno obnavljanje te popravljaju strukturu i tonus kože.

Tretman počinje pilingom tijela. Piling od grožđa otklanja odumrle ćelije s površine, otvara pore i priprema kožu za apsorpciju hranjivih tvari iz vinske hranjive maske.

winw terapy

Nakon pilinga masku ekstrakta šampanjca i grožđa laganim masažnim pokretima nanosimo na cijelo tijelo. Maska je oplemenjena vitaminima A, E i B5, nezasićenim masnim kiselinama prirodnih ulja. Maska poboljšava prokrvljenost kože, osigurava dobru hidriranost i revitalizaciju te sprječava starenje i atoniju kože.

Nakon tretmana Vaša koža je luksuzno nahranjena, obogaćena vlagom i vitaminskim kompleksom koji vidljivo podmlađuju i regenerišu kožu tijela.

Trajanje tretmana 60 minuta
Cijena tretmana 70 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona