Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda zasnovane na fito istraživanjima i biotehnologiji.

Academie scientifique kozmetička linija bazirana na prirodnim i inovativnim  biljnim extraktima sa vidljivim i prepoznatljivim terapeutskim efektima na kožu lica i tijela višestruko je nagrađivana prestižnim nagradama od strane svjetskih kozmetoloških experata i laboratorija.

Preparati za profesionalne tretmane lica i tijela u  svom sastavu sadrže visoke koncentracije aktivnih bio supstanci, kao i vitamina, minerala, aminokiselina, ologoelemenata  kako bi dobili očekivani odgovor za specifične potrebe kože, eliminisali nesavršenosti, uravnotežili hidrolipidni status kože, umirili upalne procese, poboljšali strukturu kože, podigli tonus i čvrstoću lica, podstakli revitalizaciju kože, uklonili znake starenja te sto duže održali zdrav, svjež, njegovan i mlad izgled lica.

TRETMAN SA HIJALURONSKOM KISELINOM I MODELING MASKOM 

Tretman lica za postizanje optimalne hidratacije za sve tipove kože, tretman hidratacije namjenjen je za dubinsko vlaženje, revitalizaciju i očuvanje dobrog hidrolipidnog statusa kože.

Academie tretman hidratacije ima specifičan protokol rada:

  • Academie enzimski fito piling lica, dubinski čisti i priprema kožu lica za tretman hidratacije,
  • Ampula hijaluronske kiseline za hidrataciju i revitalizaciju kože,ampula se uz pomoć ultrazvuka unosi i dublje slojeve kože, ultrazvuk  poboljšava cirkulaciju krvi, ishranu kože i zaglađuje bore.
  • Hijaluron academie modeling maska bogata visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, extraktom algi, biljnih polisaharida, minerala, oplemenjena pravom mirisnom  ružinom vodicom obezbijedit će koži optimalnu hidrataciju, poboljšati ćelijski metabolizam, podstaći procese regeneracije i revitalizacije kože, te podići oslabljen tonus lica i definisati crte lica,
  • Academie masažni hranjivi balzam od meda sa esencijalnim uljem francuskog limuna koje je poznato po antistres i revitalizirajućim svojstvima, ekstrakt alpske koprive koja je bogata karotinoidima vratit će koži mekoću, elastičnost, ublažiti bore te vratiti koži svježinu, sjaj i njegovan izgled.

Opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea aroma balzamom  za Vaše relax trenutke.

Nanošenje pakunga na lice na bazi extrakta lipe,  anti age masaža lica kojom umasiramo pakung i dodatno hranimo kožu, podižemo njen tonus i osiguravamo elastičnost i mekoću kože, Pakung obiluje oligoelementima, mineralima, biljnim extraktima pa ga nazivamo i revitalizirajućom infuzijom za kožu lica.

Tretman završavamo nanošenjem hidratantne kreme ili seruma po tipu kože koji obezbjeđuju 24 satnu hidrataciju.

Tretman hidrira, tonizira, zaglađuje bore, ima hranjivo i regenerativno dejstvo.

Tretman traje 80 minuta

Cijena tretmana 90 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona