Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda zasnovane na fito istraživanjima i biotehnologiji.

Academie scientifique kozmetička linija bazirana na prirodnim i inovativnim  biljnim extraktima sa vidljivim i prepoznatljivim terapeutskim efektima na kožu lica i tijela višestruko je nagrađivana prestižnim nagradama od strane svjetskih kozmetoloških experata i laboratorija.

Preparati za profesionalne tretmane lica i tijela u  svom sastavu sadrže visoke koncentracije aktivnih bio supstanci, kao i vitamina, minerala, aminokiselina, ologoelemenata  kako bi dobili očekivani odgovor za specifične potrebe kože, eliminisali nesavršenosti, uravnotežili hidrolipidni status kože, umirili upalne procese, poboljšali strukturu kože, podigli tonus i čvrstoću lica, podstakli revitalizaciju kože, uklonili znake starenja te sto duže održali zdrav, svjež, njegovan i mlad izgled lica.

TRETMAN SA HIJALURONSKOM KISELINOM I MODELING MASKOM 

Tretman lica za postizanje optimalne hidratacije za sve tipove kože, tretman hidratacije namjenjen je za dubinsko vlaženje, revitalizaciju i očuvanje dobrog hidrolipidnog statusa kože.

Academie tretman hidratacije ima specifičan protokol rada:

  • Academie enzimski fito piling lica, dubinski čisti i priprema kožu lica za tretman hidratacije,
  • Ampula hijaluronske kiseline za hidrataciju i revitalizaciju kože,ampula se uz pomoć ultrazvuka unosi i dublje slojeve kože, ultrazvuk  poboljšava cirkulaciju krvi, ishranu kože i zaglađuje bore.
  • Hijaluron academie modeling maska bogata visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, extraktom algi, biljnih polisaharida, minerala, oplemenjena pravom mirisnom  ružinom vodicom obezbijedit će koži optimalnu hidrataciju, poboljšati ćelijski metabolizam, podstaći procese regeneracije i revitalizacije kože, te podići oslabljen tonus lica i definisati crte lica,
  • Academie masažni hranjivi balzam od meda sa esencijalnim uljem francuskog limuna koje je poznato po antistres i revitalizirajućim svojstvima, ekstrakt alpske koprive koja je bogata karotinoidima vratit će koži mekoću, elastičnost, ublažiti bore te vratiti koži svježinu, sjaj i njegovan izgled.

Opuštajuća masaža lica, vrata i dekoltea aroma balzamom  za Vaše relax trenutke.

Nanošenje pakunga na lice na bazi extrakta lipe,  anti age masaža lica kojom umasiramo pakung i dodatno hranimo kožu, podižemo njen tonus i osiguravamo elastičnost i mekoću kože, Pakung obiluje oligoelementima, mineralima, biljnim extraktima pa ga nazivamo i revitalizirajućom infuzijom za kožu lica.

Tretman završavamo nanošenjem hidratantne kreme ili seruma po tipu kože koji obezbjeđuju 24 satnu hidrataciju.

Tretman hidrira, tonizira, zaglađuje bore, ima hranjivo i regenerativno dejstvo.

Tretman traje 80 minuta

Cijena tretmana 90 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona