Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

DermaOxy tretman lica

Najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije, podmlađivanja, revitalizacije i regeneracije kože.

DermaOxy je najčešće traženi tretman, kao izbor naših zadovoljnih klijenata za najbolje anty age učinke, hidrataciju, podmlađivanje, revitalizaciju, poboljšanje tonusa,teksture i elastičnosti kože, čišćenje pora, smanjivanje sitnih ožiljaka i hiperpigmentacija.

Na kom principu djeluje i kome se preporučuje?

– DermaOxy tretman predstavlja sintezu hiperbaričnog, čistog kiseonika i nano seruma koje putem “mlaznice”duboko u dermis ubrizgavamo kisik, ozon, i aktivne supstance (Oksigen aktivator, hijaluron, mezo koktele, vitaminski komplex, C vitamin, itd) prema tipu kože i problematici koju tretiramo.

Oxygen tretman lica pogodan je za sve tipove kože, posebno dobre rezultate imamo kod  tretiranja suhe, osjetljive, dehidrirane kože, te kože sa slabim tonusom i narušenom hidrolipidnim filmom i strukturom.

Ovisno o vrsti seruma tj.nano kozmetike Kaja se koristi u sinergiji sa kisikom moguće je vrlo učinkovito izvoditi tretmane hidratacije, podmlađivanja lica, smanjenje hiperpigmentacija, bora..itd.

Oxygen tretman je učinkovit i neinvazivan, a omogućava aplikaciju aktivnih supstanci za najčešće estetske zahtjeve kože lica.

Cijena tretmana: 100 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona