Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

DermaOxy tretman lica

Najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije, podmlađivanja, revitalizacije i regeneracije kože.

DermaOxy je najčešće traženi tretman, kao izbor naših zadovoljnih klijenata za najbolje anty age učinke, hidrataciju, podmlađivanje, revitalizaciju, poboljšanje tonusa,teksture i elastičnosti kože, čišćenje pora, smanjivanje sitnih ožiljaka i hiperpigmentacija.

Na kom principu djeluje i kome se preporučuje?

– DermaOxy tretman predstavlja sintezu hiperbaričnog, čistog kiseonika i nano seruma koje putem “mlaznice”duboko u dermis ubrizgavamo kisik, ozon, i aktivne supstance (Oksigen aktivator, hijaluron, mezo koktele, vitaminski komplex, C vitamin, itd) prema tipu kože i problematici koju tretiramo.

Oxygen tretman lica pogodan je za sve tipove kože, posebno dobre rezultate imamo kod  tretiranja suhe, osjetljive, dehidrirane kože, te kože sa slabim tonusom i narušenom hidrolipidnim filmom i strukturom.

Ovisno o vrsti seruma tj.nano kozmetike Kaja se koristi u sinergiji sa kisikom moguće je vrlo učinkovito izvoditi tretmane hidratacije, podmlađivanja lica, smanjenje hiperpigmentacija, bora..itd.

Oxygen tretman je učinkovit i neinvazivan, a omogućava aplikaciju aktivnih supstanci za najčešće estetske zahtjeve kože lica.

Cijena tretmana: 100 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona