ABC Cosmetic Blog

Pročitajte interesantne tekstove i savjete za njegu vašeg lica i tijela.

Prije nego što odlučite da uložite svoj novac u neki od proizvoda za njegu lica, preporučujemo Vam da uradite BESPLATAN pregled kože lica u salonu ABC Cosmetic, gdje ćete na profesionalan i stručan način dobiti uvid o stanju Vaše kože. Na osnovu ovakvog pregleda dat ćemo vam preporuku za izbor preparata kao i savjet kako […]


Mikrodermoabrazija je sve popularnija metoda i postaje lider u neinvazivnim kozmetičkim procedurama. Popularnost je stekla svojom visokom efikasnošću u podmlađivanju kože, brzinom postizanja rezultata i jednostavnošću usluge.


Osnovni korak u njezi kože lica je piling tj. postupak odstranjivanja odumrlih ćelija kože.


Mezoterapija bez igle je najsavremenija i apsolutna alternativa klasičnoj mezoterapiji, dejstvo aparata zasnovano je na elektroforezi odnosno elektroporaciji i elektroosmozi.


Za kvalitetnu dubinsku hidrataciju lica sa lifting efektom. Zavidni rezultati se postižu primjenom Dermarollera i vrhunskim proizvodima Filorga kozmetike za usporavanje procesa starenja kože.


Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona