ABC Cosmetic Blog

Pročitajte interesantne tekstove i savjete za njegu vašeg lica i tijela.

Prije nego što odlučite da uložite svoj novac u neki od proizvoda za njegu lica, preporučujemo Vam da uradite BESPLATAN pregled kože lica u salonu ABC Cosmetic, gdje ćete na profesionalan i stručan način dobiti uvid o stanju Vaše kože. Na osnovu ovakvog pregleda dat ćemo vam preporuku za izbor preparata kao i savjet kako […]


Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi, detoksikacije tijela, regulatorna terapija koja reguliše bazni sistem organizma, poput akupunkture vrlo efikasna i bezbjedna metoda poznata u mnogim kulturama svijeta.


Mikrodermoabrazija je sve popularnija metoda i postaje lider u neinvazivnim kozmetičkim procedurama. Popularnost je stekla svojom visokom efikasnošću u podmlađivanju kože, brzinom postizanja rezultata i jednostavnošću usluge.


Osnovni korak u njezi kože lica je piling tj. postupak odstranjivanja odumrlih ćelija kože.


Mezoterapija bez igle je najsavremenija i apsolutna alternativa klasičnoj mezoterapiji, dejstvo aparata zasnovano je na elektroforezi odnosno elektroporaciji i elektroosmozi.


Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona