Blog

Kako odabrati odgovarajuću kremu i druge preparate za njegu Vaše kože?

Prije nego što odlučite da uložite svoj novac u neki od proizvoda za njegu lica, preporučujemo Vam da uradite BESPLATAN pregled kože lica u salonu ABC Cosmetic, gdje ćete na profesionalan i stručan način dobiti uvid o stanju Vaše kože.

Na osnovu ovakvog pregleda dat ćemo vam preporuku za izbor preparata kao i savjet kako na adekvatan način njegovati vaše lice. Iskustvo nas uči da samo ozbiljan, profesionalan i stručan pristup u tretiranju vaše kože daje očekivane i željene, kako terapeutske, tako i estetske rezultate!

Bez obzira da li ćete odabrati neki od preparata našeg brenda prirodne kozmetike “ABC Natural Cosmetic” ili vam je potrebna pomoć u odabiru odgovarajućeg kozmetičkog tretmana, pozovite nas i rezervišite Vaš termin za besplatan pregled i konsultacije.


Ulica: Hasana Kaimije 43
Telefon: +38733532900

U našem kozmetičkom salonu i radu sa klijentima, svakodnevno se susrećemo sa njihovim dilemama  i upitima:

  • Kako odabrati odgovarajuću kremu za moje lice ?
  • Šta je uloga dnevne kreme, koju funkciju ima noćna krema ?
  • Da li mojoj koži odgovara hidratantna ili hranjiva krema ?
  • Koji preparat koristiti za  čišćenje lica?

U moru kozmetičkih proizvoda koji su prisutni na tržištu, odabir pravog proizvoda za Vašu kožu nije nimalo lagan zadatak. Da bi krema ili bilo koji drugi preparat imao blagotvorno dejstvo na Vašu kožu i da bi dobili željene rezultate od proizvoda, neophodno je znati tip kože, uraditi profesionalni pregled i procjenu trenutnog stanja kože, kao i uzeti u obzir cjelokupni status kože lica na osnovu kojeg se izrađuju prirodni ili biraju već gotovi kozmetički preparati.

Prirodna kozmetika ABC Natural Cosmetic je nastala kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva sa klijentima. Susretali smo se i susrećemo sa različitim estetskim problemima i potrebama klijenata, te poštujući zakone struke uz veliku ljubav prema poslu i želji da opravdamo povjerenje naših klijenata, kreiramo  i izrađujemo prirodnu kozmetiku individualanim pristupom i recepturama, a sve kako bi došli do željenih rezultata.

Prirodna kozmetika ABC Cosmetic se izrađuje od potpuno prirodnih certificiranih sirovina, bez parabena, silikona, vještačkih boja i mirisa. Za izradu preparata koristimo biljna hladnocijeđana ulja, nerafinisane maslace, biljne hidrolate, macerirano bilje, eterična ulja, aktivne dermatokozmetičke supstance koje su certificirane za izradu prirodne kozmetike.

Sve proizvode možete pogledati u našem kozmetičkom salonu, web stranici, ili informisati se putem telefona.

Vaš ABC Cosmetic!
Izdvojeno iz ponude tretmana

Masaža lica

Masaža lica je vrlo popularan tretman ljepote koji pomaže vratiti tonus mišićima lica, usporava proces starenja kože te pomaže vratiti mladenački izgled.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona