Blog

Hijaluronski fileri i mezoterapija lica

Predstavljaju zlatni standard u anti age tretmanima lica, vrata, dekoltea, kao nehirurški i neinvazivni tretmani podmlađivanja i njege lica.

HIJALURONSKI FILERI – po svom sastavu su hijaluronska kiselina koja je i inače sastavni dio našeg organizma, osnovna uloga hijalurona je hidratacija koja je neophodna za elastičnost,dobar tonus i zdrav izgled kože. Hijaluronski fileri su namjenjeni za tretiranje svih regija lica:

  • Nazolabijalne bore (bore od nosa do uglova usana)
  • Pušačke bore
  • Bore mrštenja
  • Bore oko očiju

Hijaluronski fileri su brz i efikasan način rješavanja bora,dubokih brazdi,i drugih estetskih potreba klijenta uz potpuno očuvan prirodan izgled lica, jer hijaluron je prirodna tvar i neugrožava Vaš prirodan izgled i mimiku lica.

MEZOTERAPIJA LICA – INTENZIVNA , DUBINSKA HIDRATACIJA

Mezoterapija spada u tretmane njege, vlaženja, intenzivne hidratacije lica, kojim se koži osigurava elstičnost, čvrstoća – tonus, sjaj. Ovim anti age tretmanom putem injekcionog ubrizgavanja čistog hijalurona, aminokiselina,vitamina.. postiže se dubinska, intenzivna hidratacija kože, podkožnog tkiva, te kvalitetna ishrana kože.

Mezoterapija je tretman u toku kojeg se u kožu tj. MEZODERM putem izuzetno tankih iglica direktno ubrizgavaju vitamini, minerali, čista hijaluronska kiselina,aminokiseline, te ovako bivaju direktno ubačeni u dublje slojeve kože. Na ovaj način koža ima mogučnost da apsorbuje 90 % supstanci, za razliku od drugih tretmana gdje je ta iskoristivost znatno smanjena.

Ovaj tretman je izuzetno cijenjen i nakon istog odmah se vraćate svakodnevnim aktivnostima uživajući u izvrsnim rezultatima mezoterapije.

Mezoterapija je pogodna za sve tipove kože naročito za suhu, zrelu i kožu sa oslabljenim tonusum ,a preporučuje se kao tretman izbora u prevenciji preuranjenog starenja već nakon 25.-e god. Proces starenja se značajno usporava, a koža i podkožno tkivo se intenzivno i dugoročno podmlađuju.
Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Academie tretman – hidratacija lica

Academie scientifique de beaute laboratorija razvila je posebne recepture i formulacije proizvoda...

Partneri salona