Tretmani lica

Tretmani tijela

Fizikalna terapija

Masaže

Tretmani ljepote

Espresso remodeling tretman lica

Specijalno dizajnirani preparati koji svojim biološkim dejstvom algi, polifenola, teobromina i kofeina dubinski i expresno otklanjaju nadutost i otoke. Tretman drenira tkivo i potiče mikrocirkulaciju, poboljšava limfnu drenažu te umornoj koži lica vraća energiju, izdašno je vlaži i hrani.

U tretmanu se koristi posebno dizajniran piling koji svojim mehaničkim i enzimskim dejstvom dubinski čisti, omekšava i tako kožu priprema za  nastavak njege.

Detoxic Eye Lift serum za detoksikaciju regije oko očiju, ublažava podočnjake i nadutost ove osjetljive regije, intenzivno hrani kožu, ubrzava mikrocirkulaciju te tako otklanja podočnjake a vraća sjaj i jedrinu koži.

Aktivni sastojci seruma Ginco biloba, zeleni čaj, morski kolagen, alantoin, bisabol, vitamini E i B5, vrše detoksikaciju ćelija uz istovremeno uspostavljanje pravilne ishrane kože.

Espresso remodeling peel off maska je specijalno dizajnirana maska koja zahvaljujući biološkom dejstvu algi te moći teobromina, polifenola i kofeina sadržanih u Zelenoj kafi, dubinski i brzo otklanja nadutost i otoke te vraća energiju i vitalnost umornoj koži lica. Maska ujednačava boju tena, regeneriše i podmlađuje kožu lica.

Tretman je namjenjen za otklanjanje nadutosti i otoka, za remodeliranje kontura i usavršavanje crta lica, pogodan je za sve tipove kože.

Cijena tretmana 70 KM

Izdvojeno iz ponude tretmana

Hidžama

Cuping terapija ili hidžama je stara terapeutska metoda eliminacije nečiste krvi i detoksikacije tijela.

Wine anti-age tretman lica

Vinski eliksir za zrelu i suhu kožu lica, crpi snagu iz grožđa i ulja grožđanih sjemenki u sinergiji sa žitnim klicama i sojom.

Espresso remodeling tretman lica

Tretman je namjenjen za otklanjanje nadutosti i otoka, za remodeliranje kontura i usavršavanje crta lica...

Partneri salona